project

Samenwerking Heracles Almelo

Het jonge en ambitieuze bedrijf Cosmos IoT en Heracles Almelo zijn een tweejarige samenwerking aangegaan. Cosmos IoT, wat staat voor Internet of Things, focust zich op slimme IoT-sensoren om duurzame oplossingen te creëren voor onder andere slimme steden en gebouwen. In de lichtmasten van Erve Asito zijn energiezuinige antennes geplaatst voor de opbouw van een duurzaam netwerk waar IoT-toepassingen op draaien.

Thiemo Koster, oprichter van Cosmos IoT: “Heracles beschikt over vier grote lichtmasten die uitermate geschikt zijn voor onze antennes. We waren dus ook blij toen de club aangaf positief tegenover ons voorstel te staan om hier antennes in te plaatsen. Met de plaatsing hebben we extra dekking in Almelo en omstreken weten te creëren.”

Niels Getkate, accountmanager bij Heracles Almelo: “Met een relatief kleine inspanning heeft Heracles bij kunnen dragen aan de opbouw van een energiezuinig netwerk dat in de toekomst steeds meer gebruikt gaat worden. Daarnaast gaan we samen met Cosmos verkennen of we als club zelf ook de vruchten kunnen plukken van het netwerk door sensoren in ons stadion te gebruiken.”

Meer weten over de projecten van Cosmos IoT? Neem contact op met Thiemo Koster via thiemo@cosmosinvestments.nl of kijk op de website www.cosmosiot.com.