Smart building

Maak elk gebouw vandaag slim voor een betere toekomst

Transformeer uw gebouwen in slimme gebouwen en laat u door gegevens leiden om energie te besparen, uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw gezondheid en welzijn binnenshuis te verbeteren.

Draag je steentje bij aan je eigen welzijn

FEIT: We brengen ongeveer 90% van ons leven binnenshuis door, dus waarom geven we zo weinig om de luchtkwaliteit en de impact ervan op ons leven thuis en op ons werk? Waarom zou u luchtkwaliteit niet opnieuw beschouwen als een collectieve verantwoordelijkheid?

ACT: Het monitoren van en reageren op luchtkwaliteitsgegevens was nog nooit zo eenvoudig met de eenvoudige installatie van sensoren en melders die ons helpen om gezonde plekken te creëren om te wonen, werken en opgroeien.

Draag je steentje bij aan het milieu

FEIT: Gebouwen dragen bij aan meer dan 40% van het eindverbruik van energie in de EU. Waarom laat u zich niet leiden door gegevens bij het maken van verantwoorde keuzes op het gebied van energie verbruik, door de impact op de menselijke gezondheid en het milieu gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw te verminderen?

ACT: Neem de controle over de bewaking en controle van uw gebouwen op afstand door tot 50% te besparen op energie- en onderhoudskosten.

We bieden uitgebreide en op maat gemaakte innovatieve oplossingen die uw doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, monitoring en controle of besparing ondersteunen en zijn trots op de succesverhalen van onze bestaande klanten en partners.

Verwarmingsoptimalisatie

Mclimate CO2-sensor

CO2-sensor meet exacte CO2-metingen met behulp van NDIR-technologie en kan aanwezige visueel en akoestisch waarschuwen als de binnenlucht moet worden verbeterd, op basis van vooraf gedefinieerde drempels.

Mclimate HT

Temperatuur en luchtvochtigheid sensor is gericht op een nauwkeurige en tijdige aflezing van de binnentemperatuur en vochtigheid van elk huis of kantoor met een batterijlevensduur van meer dan 10 jaar en een discreet ontwerp. Het kan worden gecombineerd met Vicki om de meest comfortabele woon- of werkomgeving te creëren.

Mclimate Vicki

Verwarming is goed voor ongeveer 60% van het energieverbruik van de meeste gebouwen. Met Vicki kun je oude radiatoren renoveren, zodat je ze kunt monitoren, regelen en optimaliseren.

Maak je gebouw slimmer met Cosmos IoT

Kamerklimaat verbeteren
Wij geven om het binnenklimaat en de kwaliteit van leven en zorgen daarom voor energie-efficiëntie, wat niet ten koste gaat van comfort.
Energie-efficiëntie bereiken
We bieden een IoT-alternatief voor dure en langdurige gebouwen, met onmiddellijke voordelen op het gebied van energie-efficiëntie.
Beter leven en luchtkwaliteit
We helpen het risico op virusinfecties te verminderen door u visueel en akoestisch te waarschuwen als het CO2-niveau te hoog of de AQI binnenshuis te laag is.
Inzichten in gegevens
Door gegevens te verzamelen, te analyseren en ernaar te handelen, kan onze oplossing tot 33% op de energierekening en tot 50% op de kosten besparen.
De bedrijfskosten verlagen
We centraliseren monitoring en controle door hardware te gebruiken met een levensduur van meer dan 10 jaar, en door naadloze BMS-integratie mogelijk te maken.
Geef om de aarde
We helpen u om uw duurzaamheidsdoelen sneller te bereiken door u te voorzien van de tools voor verantwoorde consumptie.
Universeel compatibele retrofit
Onze oplossingen zijn compatibel met 99% van de bestaande gebouwen. En het is niet nodig om gaten te boren of kabels rond te leggen, waardoor de installatie snel en eenvoudig schaalbaar is.

Meer te weten komen over Cosmos IoT?