project

Het verwarming systeem van uw gebouw optimaliseren en automatiseren?

Cosmos IoT heeft een slimme oplossing waarmee uw verwarming systeem efficiënter gaat verwarmen en daar door minder energie verbruikt!

Door middel van slimme radiator knoppen die werken op een LoRaWan netwerk is het mogelijk uw verwarming systeem te optimaliseren en te automatiseren. Ons systeem biedt de mogelijkheid om ruimtes apart van elkaar te verwarmen en in the delen in tijdschema’s hierdoor gaat u een stuk efficiënter verwarmen en wordt er gemiddeld 30% bespaart op uw energie verbruik.  Daarnaast hebben de slimme radiator knoppen een batterij duur van 7 tot 10 jaar. Dit komt door het energiezuinige LoRaWan netwerk waarop het systeem functioneert. Daarnaast heeft de slimme radiator knop een koude luchtstroom en zon detectie, hierdoor voelt de sensor de koude lucht of de zon en stop vervolgens met verwarmen van het gebouw of ruimte, hierdoor stop het onnodig energie verbruiken.

Bent u geïnteresseerd en zou u graag een gesprek willen over de mogelijkheden bij uw gebouw of organisatie?  Neem dan contact met ons op en wij plannen vrijblijvend een gesprek in online of bij u op locatie.

Kom met ons in contact:

📩 support@cosmosiot.com
📞 (085) 0410159